Grootschalige projecten

Vanuit Luyten Makelaardij bemiddelen wij niet slechts in vakantiehuizen, maar ook in grootschalige projecten. Er komt immers veel kijken bij de aan- of verkoop van een vakantiepark of een hotel. Het is dan ook verstandig om de juiste makelaar in hand te nemen met recreatie vastgoed als specialisme.

Luyten Makelaardij heeft jarenlange ervaring op dit gebied en is de perfecte partner ter ondersteuning van aan- en verkoop van uw grootschalige project in binnen- en/of buitenland.

Project verkopen?

Denkt u er over om een project te verkopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen! Ons team helpt u graag van A tot Z. Wij zullen ervoor zorgen dat het proces overzichtelijk en helder blijft, voor beide partijen Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Project aankopen?

Onze grootschalige projecten bieden wij alleen off market aan. Dit betekend dat deze niet vermeld staan op de website. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Onze grootschalige projecten bieden wij alleen off market aan. Dit betekend dat deze niet vermeld staan op de website. Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

zoekopdracht
Loop je droomwoning niet mis

Schrijf je in en ontvang het nieuwste aanbod in de mail

Gratis zoekopdracht