Waarom schakelt u een aankoopmakelaar in?

Waarom Luyten Makelaardij

De service van een aankoopmakelaar biedt vele voordelen. Door de kennis en ervaring binnen de markt, helpt een aankoopmakelaar u om het juiste vakantiehuis te vinden.

Een goede aankoopmakelaar verdiept zich niet alleen in de markt, maar ook in de bouw van de woning, de ligging en locatie en eventuele waardestijging in de toekomst. Ook houdt een aankoopmakelaar zich bezig met de contracten, eventuele andere juridische zaken en krijgt u hierbij de begeleiding die u nodig heeft.

Meer over ons

Waarom schakelt u een aankoopmakelaar in?

Wat kunnen wij voor u betekenen als aankoopmakelaar?

Waarom Luyten Makelaardij

Als uw recreatiemakelaar, behartigen wij uw belangen en begeleiden wij u bij het vinden en aankopen van het perfecte vakantiehuis.

Van de start tot de finish, wij regelen alle bezichtigingen, onderhandelingen, communicatie met desbetreffende partijen en natuurlijk de juridische zaken. Alles tot aan de sleuteloverdracht van uw nieuwe vakantiehuis! Wij hebben niet alleen de kennis van de markt, maar weten ook vaak op al eerder welke vakantiehuizen op de markt komen of wie de verkopende partij is. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk voor u en met u aan de slag!

Bekijk ons aanbod

Wat kunnen wij voor u betekenen als aankoopmakelaar?

Hoe gaan we u helpen?

Waarom Luyten Makelaardij

Om te beginnen stellen wij samen met u een zoekprofiel op. Dit bestaat uit uw wensen, behoeften, financiële mogelijkheden en andere relevante zaken. Wat zijn uw wensen voor het vakantiehuis? In welke regio bent u zoekende en hoever bent u in het zoekproces?

Om het perfecte vakantiehuis aan te kopen, is een duidelijk beeld heel belangrijk. Aan de hand van dit dossier gaat de makelaar aan de slag! Uiteraard gaan wij samen naar de bezichtigingen, waar wij van tevoren alle informatie voor u voor verzamelen. Hierdoor weet u van vooraf alle inn’s en out’s van het betreffende vakantiehuis. Hier hoeft u zelf niks voor te doen. Na een bezichtiging zullen wij een advies uitbrengen en wanneer er sprake is van een voornemen tot aankoop, zullen wij namens u een bod uitbrengen.

Na een wederzijds akkoord starten wij het hele aankoopproces voor u op. Zo nemen wij samen met u het koopcontract door en begeleiden wij u volledig tot aan de sleuteloverdracht.

Maak kennis met onze specialisten

Hoe gaan we u helpen?

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Contact opnemen

Meer weten over onze werkwijze?

zoekopdracht
Loop je droomwoning niet mis

Schrijf je in en ontvang het nieuwste aanbod in de mail

Gratis zoekopdracht