Deze “Smart Homes” zijn kant-en-klare zelfstandige woningen die u op het terrein van uw eigen woning of die van uw dierbaren kunt plaatsen. Zo kunt u dichtbij uw familieleden of mantelzorgers zijn voor de (dagelijkse) ondersteuning, zolang het nodig en mogelijk is.


Comfortabel in uw vertrouwde omgeving

De zorgwoning biedt verschillende mogelijkheden om zelfstandig en comfortabel van het leven te genieten in uw vertrouwde omgeving, met aandacht voor comfort en privacy. 

Ravel mantelzorgwoning sfeertekening

Vrijheid, comfort en veiligheid

Door te kiezen voor een intelligente woning, kiest u voor meer vrijheid, comfort en veiligheid!

De gebruiker kan via zijn smartphone, tablet PC, desktop de volledige woning efficiënt beheren en de ecologische voetafdruk van het gebouw tot een minimum herleiden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om diverse bewegingsmelders in te laten bouwen die in samenwerking staan met de ruimtes, zodat het apparatuur zonder bewegingsdetectie zichzelf uitschakelt.

Eenvoudig en stijlvol

Alle geïmplementeerde domotica in de woning kunnen via touchscreen zeer eenvoudig en intuïtief bediend worden. Stel een weekschema in en u heeft geen omkijken meer naar de verlichting, verwarming en zonwering. Het model ‘Ravel standaard’ is uitgevoerd in een stijlvol interieur en exterieur en biedt verschillende opties ter uitbreiding van de domotica.

Kies zelf hoe ‘smart’ de woning moet zijn en ervaar het comfort voor zowel de mantelzorger als bewoner.

Plaatsen en installeren

De zorgwoning wordt kant-en-klaar geleverd.

Het plaatsen en installeren van de woning gebeurd altijd door vakmensen en kan al binnen één dag! 

Nog 4 uit voorraad beschikbaar!

Deze luxe zorgwoning is verkrijgbaar vanaf €122.500*.

* Exclusief kosten van plaatsen en transport.