Vakantiewoning verkopen via de recreatiemakelaar van Nederland

Hoe verkoop ik als eigenaar of ontwikkelaar van een vakantiepark een vakantiehuis? Deze vraag wordt ons steeds vaker gesteld. Luyten Makelaardij heeft daarom een ​​unieke service ontwikkeld om eigenaren en ontwikkelaars geheel (of gedeeltelijk) te ontzorgen. Verkoop uw vakantiehuis succesvol met een van onze experts. Wij ontzorgen u in het gehele proces of het nu gaat om promotionele activiteiten of het voeren van verkoopgesprekken tot het opstellen en ondertekenen van de koopovereenkomst.

Wilt u uw vakantiehuis verkopen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met LuytenMakelaardij.nl

Wij zijn specialist in de verkoop van vakantiehuizen door heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd en weten wij uw woning op de juiste manier te promoten via onze social media en onze (inter)nationale websitepartners in de recreatievastgoedbranche.

Wij maken dan een afspraak met u op die locatie en bespreken daar de mogelijkheden. In onderling overleg stellen we een bemiddelingsovereenkomst op en bezorgen een professionele fotograaf een mooie fotoreportage van de woning. Recreatiewoningen opmeten, video’s en plattegronden van vakantiehuizen maken.

Neem vrijblijvend contact op over uw vakantiehuis

Stuur een bericht

Promotie om meer interesse te wekken

Ook zorgen wij ervoor dat de vakantiewoning wordt vermeld op Funda en andere relevante websites zoals Vakantiewinkel.nl, Jaap.nl en Huislijn.nl. Via adverteren en plaatsingen op onze sociale media en via (inter)nationale websitepartners in de recreatievastgoedsector zorgen wij voor een zo groot mogelijk bereik in Nederland.

Wanneer u uw vakantiehuis wilt verkopen is het belangrijk dat het verkoopproces vlot en professioneel verloopt. Uiteindelijk wilt u het onderste uit de kan halen en het huis voor de best mogelijke prijs verkopen. Een ervaren recreatiemakelaar kan dit voor u realiseren.

Recreatiewoning zelf verkopen of door een recreatiemakelaar?

U kunt ervoor kiezen om je recreatiewoning zelf te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. Dat is helemaal gratis en het is ook niet verplicht.

Het lijkt voordelig, u plaatst zelf een advertentie met een paar zelf geschoten foto’s en een advertentietekst. Daarna wacht u op aanvragen voor een bezichtiging, waarna u zelf het woord voert met de mogelijke koper. Een kantoor met specialisten lijkt weliswaar meer te kosten, maar levert je vaak ook een snellere verkoop tegen een hoger bedrag op.

Het is doorgaans niet aan te raden om zelf een recreatiewoning te verkopen, omdat u als verkoper de ervaring en kennis mist om het onderste uit de kan te halen bij de promotie, bezichtigingen en onderhandelingen.

Door zijn onderhandelingsexpertise en kennis van de markt zal een recreatiemakelaar uw vakantiehuis doorgaans voor 4% meer verkopen dan vergelijkbare vakantiewoningen. Als u uw vakantiehuis zorgeloos wilt verkopen, is dit uw beste optie. Alles wordt voor u geregeld. Wij maken alle afspraken, onderhouden het contact met het park voor u, doen alle bezichtigingen, onderhandelen met u en de potentiële kopers en stellen de koopovereenkomst op.

U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over de verkoop van uw vakantiehuis. Alles werd verkocht tegen de vooraf bepaalde prijs (vraagprijs), tegen lage kosten en met geen verrassingen achteraf. Van intake en promotie tot leveringsakte en overdracht incl. koopcontract, word u helemaal ontzorgd.