Jasper: ”Terugkerende relaties bevestigen dat ik de juiste keuze heb gemaakt door zelf een bedrijf op te bouwen.”

Van jongs af aan heb ik mij gestort in verschillende functies voor grote bedrijven. Na een aantal jaren kwam ik erachter dat werken voor een baas niet mijn ding is. Zelf wilde ik altijd sneller groeien dan bij organisaties mogelijk was, dus heb ik de stap gezet om zelf een bedrijf op te bouwen.

Met deze drijfveer heb ik Luyten Makelaardij naar een hoger niveau getild en zijn we nog elke dag bezig met ontwikkeling.

Mijn achtergrond in sales is de kern van mijn expertise en ik deel deze kennis graag met mijn team en onze relaties. Het leukste vind ik de telefoontjes die je ongeveer een jaar of twee na aankoop/verkoop ontvangt met ‘Hi Jasper, met mij’ en dat je precies nog weet wie het is en hoe de zaak is gelopen. Ik ben trots op onze verkoopsuccesverhalen en de terugkerende relaties bevestigen dat ik de juiste keuze heb gemaakt door zelf een bedrijf op te bouwen.

De perfecte dag binnen mijn werk? Een verkoop sluiten waarbij beide partijen blij zijn, omdat wij net dat extra stapje zetten voor onze relaties.